Categories Game Out

Poți să scoți omul din joc, dar nu poți să scoți jocul din om

 

Cine ar fi crezut că pierderea nopților jucând Counter Strike mă va ajuta să câștig niște premii super cool cinci ani mai târziu? Nu părinții mei, asta e sigur. 

 

Îmi amintesc că m-am trezit în clasa a XII-a la 6 dimineața, am intrat pe serverul unde eram admin (heh, mai țin minte adresa: cs.blinkin.ro) și mă jucam până la 7 și ceva, când trebuia să merg la liceu. Seara, două-trei ore de joacă și apoi de somn. Am avut și un clan, The Misters, și am vorbit cu ei prin Ventriloh pe tot parcursul jocului. Devenisem oarecum prieteni, deși nu ne întâlnisem niciodată și nu ne știam numele IRL (în viața reală – gamer lingo). Deși am petrecut mult timp în această lume virtuală (fie în CS, fie în WoW), nu consider că este o pierdere de timp. Am amintiri frumoase și până la urmă totul a ieșit bine. 

 

Sâmbăta trecută, la invitația lui Toma, am avut ocazia să redevin PC Gamer, după ce timp de 5 ani singurele jocuri pe care le-am atins au fost pe PlayStation sau XBox. Lan Party 1 a reunit 24 de gameri foști și actuali, i-a hrănit și distrat. Am jucat Quake 2, Call of Duty 2 (un joc în care m-am învârtit ca un titirez pe gheață) și CS 1.6. Concluzia la care am ajuns este că dacă ai petrecut suficient timp într-un joc, poți reveni la o abilitate similară 2-3-5 ani mai târziu. Într-un fel, este ca și mersul pe bicicletă. 

 

Evenimentul a fost grozav și nimeni nu a plecat fără premiu. Pentru aceasta trebuie să le mulțumim partenerilor: 

 

Romtelecom, Maguay, Toshiba si ROCCAT. De asemenea, BenQ l-a răsplătit prin tragere la sorți pe unul dintre noi, și anume Alex Cirstea, cu un monitor GL2750HM și Ubisoft ne-a surprins cu două titluri: Assassin’s Creed III și Far Cry 3. Pentru cei mai activi în social media printre noi, PC Garage ne-a ajutat să ne conectăm la wi-fi. Câteva poze de la eveniment găsiți aici.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *