Categories Houses

Da, construim mai multe case

Internaţional: 

 

ajutor pentru 1,75 milioane de oameni din peste 3.000 de comunități din 100 de țări 

 

350.000 de locuințe sigure, decente și accesibile 

 

În România: 

 

2.667 de familii au fost ajutate să aibă un loc pe care l-ar putea numi cu plăcere acasă 

 

4.030 de voluntari 

 

751 de locuințe reconstruite după inundații 

 

479 construcții noi 

 

Asta înseamnă Habitat pentru umanitate. 

 

Și acum începe Big Build 11, un eveniment în care 250 de voluntari (din Irlanda de Nord și România) vor construi 10 case în 5 zile (3-7 octombrie) pentru 10 familii din Bălțești, județul Prahova. 

 

Joi, 6 octombrie, 30 de bloggeri se vor aduna pentru a da o mână de ajutor în construirea de case. Vom șlefui, vopsi, vom pune podeaua, facem finisaje și apoi curățăm. Sunt super încântat de când am fost invitat să particip la proiect de către Alex, pentru că știu cum se simte să fiu voluntar pentru o cauză atât de nobilă. 

 

Pe lângă mine, bloggerii campaniei sunt Doru Panaitescu, Cristina Bazavan, Cristian Şuţu şi Miruna Siminel. Dacă doriți să participați la acțiune, trimiteți-mi un e-mail pe davidpripas@gmail.com. Singurele cerinţe sunt să fiți puși pe treabă, să vă puteți lua liber joi şi să aveți un blog (e doar ziua bloggerilor). 

 

Cei trei bloggeri pe care i-am invitat sunt Lucian Ghindă, Lavinia Marica și Corina Anghel, care prin activitatea lor online și offline m-au „forțat” să-i invit alături de noi 🙂 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *