Categories Event

Mulțumesc, dar am îndoieli, după o scurtă vizită la un alt eveniment

Mulțumesc, dar am îndoieli 

După o scurtă vizită la un alt eveniment, aseară am ajuns la petrecerea Desperados. De la prima petrecere am plecat multumit, așa că am avut aceleași așteptări și acum. Nu au fost atinse. 

Ce mi-a plăcut: 

Branding-ul a fost grozav: erau ochiuri uriașe cu șopârla Desperados, închisorile, capela, cartierul roșu (acesta este nou) 

Animatorii care s-au întors rapid prin cameră, toți ținându-se de mână, au creat câteva momente amuzante printre oameni. 

Era mai aerisit 

Ce nu mi-a plăcut: 

Ultima dată când ni s-au pus brățări la încheieturi ni s-a spus și ce să facem cu ele; de data aceasta ne-am plimbat prin cameră întrebându-ne dacă ar trebui să ajungem undeva, până când ne-am întâlnit cu restul bloggerilor în mijlocul sălii; am rămas acolo; 

Prima trupă care a urcat pe scenă. Norzeatic și Kidja cred că au fost. Dacă nu ai crezut, muzica îți poate strica toată distracția la o petrecere. Mi s-a părut că acei indivizi erau beți, fumați, pe pastile sau ceva și nu au făcut decât să-și bată joc de noi. Și nu mi s-a părut doar mie (+ nimeni nu a dansat în sală) 

Din cauza acestor cântăreți, mi-am pierdut orice poftă de a petrece și am plecat, neputând să văd cum s-a desfășurat restul nopții; Și nu mi s-a potrivit că am simțit nevoia să plec devreme. 

Greșeala mi s-a părut a fi alegerea primilor indivizi din line-up și sunt încrezător că data viitoare va fi mai bine.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *