Categories Letter By Letter

O punem literă cu literă

Și îi dăm unui blogger un Chevrolet Captiva pentru weekend. Cui vreau să i-o dau? Ei bine, uite, Andreea Zaharia. Lasă-mă să argumentez. Nu sunt pasionat de cine știe câte despre mașini și fotbal. Eu am alte chestii mai atipice. Ei, bine, fata asta știe mai multe despre mașini decât toți prietenii mei la un loc (nu mă mai leg de fete după episodul cu Valentina Capătă, care știe mai mult rugby decât chineză: D). Dacă ea nu merită să testeze acea mașină, nu mă pot gândi la altcineva eligibil. Dar merită, așa că mă gândesc.

 

Următorul blogger pe care aș vrea să-l văd în mașină este Cabral. Asta din două motive. În primul rând pentru că este de-al meu și are un Citroen și în al doilea rând pentru că ar putea scrie o recenzie auto pentru CeRecomand.ro.

 

Și în final, ultimul la care aș preda cheile lui Chevrolet este Grim Cris, pentru că ar fi un bacșiș grozav. Câți adolescenți ar putea fi mândri că au câștigat o mașină la teste, înainte de a-și putea lua permisul?

 

Caracteristici tehnice:

 

Acesta este biletul de participare la concursul Chevrolet Captiva pentru bloggeri organizat de Mircea pe Automarket.ro sau contribuția la premiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *