Categories Sport

Un sport care crește oameni

Sâmbata trecută am petrecut după-amiaza cu niște regi și bloggeri. Steve McDowell și Richard Dixon erau incredibil de modești și puteai citi în ochii lor dragostea pentru sportul extraordinar numit rugby. Au avut doar lucruri bune de spus despre România, despre tinerii noștri și despre potențialul pe care îl avem. M-am simțit cu adevărat onorat să fiu în preajma unor valori atât de mari, reprezentanți ai performanței și reprezentanți ai bunului simț.

 

Sâmbăta aceasta o să-mi petrec după- amiaza pe stadionul Arcul de Triumf pentru a urmări întâlnirea naționalei noastre cu Spania și pentru a aplauda fiecare fază sportivă frumoasă, fie ea a noastră sau a adversarilor noștri, pentru că așa se face în rugby. Nu există nici o altă cale.

 

Pe site-ul FRR găsiți în mijlocul paginii un sondaj prin care vă întreabă dacă o mascota ar fi potrivită pentru echipa națională. Vă invit să le votați și să-mi lăsați un comentariu cu părerea voastră, poate chiar cu o sugestie de mascotă dacă credeți că ar fi nevoie de una.

 

Drept recompensă ai șansa de a câștiga 2 invitații simple la meciul de sâmbătă, pe care le voi oferi joi, prin tragere la sorți! Acest sport merită fani. Noroc!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *