Vreau să citesc toate cărțile de dezvoltare personală

Publicat în: Cărți, dezvoltare personală

 

A fost o vreme când am citit multă ficțiune. A fost o vreme când citeam cărți de dezvoltare personală. A fost o vreme când am citit ce mi s-a cerut. A fost o vreme când nu am citit nimic și a fost o vreme când am regretat acea vreme.

 

Acum este un moment în care răsfoiesc articolele și cărțile profesionale, când citesc un roman într-o lună. Acum este un moment în care nu am timp să citesc, dar vreau. Vreau să citesc tot ce ține de domeniul meu și vreau să citesc bine.

 

Acum este concursul lui Chinazu pentru un curs de citire fotografică care ar putea veni direct în întâmpinarea acestei dorințe. Cursul va fi susținut de Connie Larkin, iar detaliile pot fi găsite aici.

 

Am cochetat în liceu cu anumite tehnici de citire rapidă, dar niciodată sub îndrumarea cuiva. Acesta este, cred eu, motivul pentru care nu am înțeles. Am citit despre Connie și tehnica ei în mai multe articole și din feedback-ul participanților am rămas cu trei cuvinte cheie: înțelegere, creativitate, rezultate.

 

Fiindcă domeniul în care lucrez îmi solicită să dezvolt cât mai mult aceste atribute, sper să pot urma cursul de fotocitire. Șii când cineva ca mine va căuta impresii despre el pe google, sper să ajungă pe blogul meu, unde mă voi lăuda cu ceea ce am lăsat în urmă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *