Categories Push Ups

O sută de flotări – săptămâna 3, ziua 3 + sală

A fost criminal! Pot să spun din toată inima că așa cred că este cel mai bine. Pentru detalii.

 

După cum spuneam în postarea anterioară, am vrut să testez cum este mai bine: flotări în zilele cu sală (respectiv înainte de antrenament) sau în zilele fără. Ei bine, așa cum au mers exercițiile astăzi, cred că prima variantă, dar o voi încerca și pe cealaltă de amorul artei.

 

Înainte de a merge la sală, mi-am făcut antrenamentul de flotări. Tabelul săptămânii scrie așa: 22, 30, 20, 20,> = 28. Din nou totul a mers bine până în ultimele două seturi, care au fost foarte foarte grele, dar hei.. au mers!:)

 

Am ajuns acolo deja încălzit, așa că am mai făcut câteva exerciții de întindere până am ajuns la piept. Atât planul înclinat, cât și cel drept, am reușit să măresc greutatea obișnuită * cu 15 kg (plan /, 7,5 + 7,5) **, 5 kg (plan \, 2,5 + 2,5) și 10 kg (plan -, 5 + 5). Îți recomand să alternezi cu ce aparat începi cu pieptul pentru că în ultima serie vei fi obosit și nu vei da același randament. Și nu vrem să favorizăm niciun subgrup de mușchi, nu-i așa?: D

 

Restul antrenamentului a mers la fel de bine, am reușit să cresc repetițiile/greutatea în aproape toate exercițiile.

 

În concluzie, seturile de flotări făcute înainte de antrenament nu m-au obosit deloc pentru sală, ci mai degrabă m-au încălzit și mi-au mărit tonusul pentru tot restul serii.

 

Așadar, săptămâna 3 a provocării cu suta de flotări s-a încheiat și vom vedea progresul față de testul inițial la sfârșitul săptămânii 4, când urmează un alt exercițiu de epuizare.

 

Lucian și Adrian Soare s-au alăturat provocării mele. Succes băieți și până la urmă facem 100 împreună ;)Așteptăm alți pretendenți!

 

* până în seara asta împingeam 45 kg (22.5 + 22.5, 2 serii crescătoare și 2 cu greutate maximă, de la 12 la minim 7 repetări)

** / = plan înclinat cu capul în jos, \ = plan înclinat cu capul sus, – = plan drept)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *